Kosár

Vásárlási információk

Vásárlási információk

Vásárlási információk, melyekről itt olvashatsz. Az alábbiakban összefoglaljuk röviden a legfontosabb fizetési és szállítási információkat.
Amennyiben valamilyen kérdésére itt mégsem találsz választ, kérjük olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket.

A webáruházi vásárlás során fontos figyelembe venni néhány alapvető információt. Először is, fontos, hogy megbízható weboldalon vásároljunk, amelynek van biztonságos fizetési rendszere. Ez biztosítja, hogy az adatokat biztonságosan kezelik, és megakadályozza a csalók és a hackerek beavatkozását.

Másodszor, fontos, hogy olvassuk el a termékleírást és a felhasználói véleményeket, hogy biztosak legyünk abban, hogy a termék megfelelő minőségű és megfelelő funkciókkal rendelkezik. Emellett a méret- és árinformációk ellenőrzése is fontos, hogy ne legyenek kellemetlen meglepetések a vásárlás során.

Harmadszor, érdemes figyelembe venni a visszatérési és cserepolitikát, amely lehetővé teszi a termék visszaküldését, ha valami nem megfelelő. Ez különösen fontos, ha az online vásárlás során nem lehet kipróbálni a terméket előzetesen.

Végül, érdemes ellenőrizni a szállítási és a szállítási díjakat is. A szállítási díjak változóak lehetnek a weboldaltól és a terméktől függően. Gyakran van ingyenes szállítási opció is, ha a vásárló egy bizonyos összegű vásárlást hajt végre.

Összességében, a webáruházi vásárlás során fontos figyelembe venni a termékleírásokat, az árakat, a visszatérési és cserepolitikákat, valamint a szállítási opciókat, hogy biztosak legyünk abban, hogy elégedettek leszünk a vásárlásunkkal.

Vásárlási információk

A megvásárolt termék mindig a rendelés leadásának időpontjában feltüntetett áron kerül kiszámlázásra. A megadott árak bruttó fogyasztói árak, melyek a 27 %ÁFA-t tartalmazzák. A termékek árát nettó és bruttó (ÁFA-t tartalmazó) formában is feltüntetjük. Ahhoz, hogy termékeinket webáruházunkon keresztül meg tudd vásárolni, mindenképpen regisztrálnod kell az oldalon. Regisztrációt a jobb felső sarokban található “Regisztráció” feliratra kattintva lehet elvégezheti.

Minden rendelés leadása után visszajelző e-mailt küldünk. Ha ezt nem kaptad meg és a spam mappában sem találod, akkor kérjük keress minket, mert valószínűleg helytelenül adtad meg email címedet. Alapvető kommunikációs csatornánk az email, melyet minden rendelési állapot változáskor küldünk (várható termék beérkezésről, feladás előtt, stb). Telefonos visszajelzést is használunk.

Elektronikus számlát készítünk minden esetben. Az így kiállított és elküldött elektronikus dokumentumot szabadon kinyomtathatod, lementheted és tárolhatod, az a mindenkori számviteli törvényeknek megfelel.

Rendelés visszamondására költségmentesen a szállítás megkezdése előtt van lehetőség. Amennyiben a rendelés már szállításra került, elállási jog érvényesíthető a csomag átvétele után annak visszaküldésével. A csomag átvételének megtagadása nem minősül az elállási jog érvényesítésnek, így az ebből fakadó költségek mindenképp felszámolásra kerülnek. A kosár tartalma mindig megjelenik, miután árut raktál bele. A kosár tartalma ablakban minden kiválasztott termék és az aktuális végösszeg nyomon követhető. Ez bármikor tetszés szerint módosítható, törölhető. Minden megrendelést a legrövidebb időn belül visszaigazolunk

Vásárlási információk

Az áruházban kétféle szállítási lehetőség van

Ajándék kívánságlista elkészítése esetén:

Ebben az esetben kedvezményesen azaz díjmentesen kerülnek  kiszállításra a megrendelt termékek Magyarország egész területén

DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS-Saját kiszállítással

Minden esetben, ha létrehozol egy kívánságlistát az általad/általatok megadott eseményre és arra az időpontra kéritek az ajándékokat összekészítve és becsomagolva akkor a kiszállítás minden esetben díjmentes. Ezért ezt saját kiszállítás keretében, saját járművekkel oldjuk meg. Ezért az általad meghívott vendégek az általatok kiválasztott és a listában elhelyezett a termékekből megrendelnek és kifizetik az ajándékok vételárát akkor minden esetben díjmentesen kiszállítjuk az eseményetekre a megadott címre és a megadott időpontra. Így biztosak vagyunk abban, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy az ajándékok sértetlenül és időben eljusson hozzátok.

Ha nincs ajándék kívánságlista elkészítés, csak saját részre történik a megrendelés:

DÍJKÖTELES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS-Saját kiszállítással

Ha már azt választottad, hogy neked szállítsuk ki a terméket és ne a megajándékozottnak közvetlenül (kivéve, ha te vagy a megajándékozott is) akkor sem bízzuk idegenekre a te csomagodat, hanem a saját csomag szállítónk és autónk szállítja ki. A szállítás várható idejéről a megrendelés visszaigazolása után, ügyfélszolgálati kollégánk telefonon fog tájékoztatni. Szállításunk: Hétköznap, hétfőtől-péntekig vidékre és Budapestre egyaránt.

Díja: 5990 Ft / cím

A házhoz szállítás módosításának jogát fenntartjuk. A 20.000 Ft alatti megrendelések esetén PACKETA GLS vagy a MPL szolgáltatással is kiküldhetjük a megrendelésedet.

Ajándékot az alkalomra oldal fizetési módjai

FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk (e-mail üzenetben), melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat:

  • bankszámlaszámunkat, valamint
  • a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS-ONLINE

Amennyiben a rendelés értékét bankkártyával szeretnéd kifizetni, válaszd ezt az opciót. Ez esetben a kosárból a vásárlás végén oldalunk átirányít téged STIPE online fizetési oldalára, ahol bankkártyád adatainak megadásával intézheted a fizetést.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS-ONLINE-PayPal

Használhatod a kártyáidat a PayPal rendszerén keresztül is a vásárláshoz.