Kosár

Rólunk

Összegyűjtjük Ajándékaidat

Mi vagyunk azok, akik felkutatják kívánságaidat, amit egy listában elküldhetsz azoknak, akik pedig összedobnák a "rávalót".

Legyen bármilyen extrém kívánságod, és az legálisan megvásárolható, ezt egy internetes weboldalon találtad akárhol a világban, csak dobd át nekünk a linket, és a többit bízd ránk. Miután összeállítottad a listád, mi feltesszük oldalunkon a fiókodhoz tartozó aloldalra, amit megoszthatsz a többiekkel. Innentől kezdve lesz egy saját weboldalad, amit megoszthatsz közösségi hálón, email-ben, telefonon, stb. Ne szabj gátat a lehetőségeknek, a listádon akár szerepelhet drágább ajándék is, amit a vendégek csoportos ajándékként tudnak Neked megvásárolni. Ha viszont az összegre lenne szükséged, akkor sincs baj. Egyszerűen tedd azt fel az aloldaladra, hogy mennyire lesz szükséged. Maximum azért írd le nekik, hogy mire fogod költeni azt a pénzt, mert sokkal nagyobb örömmel fognak Neked élményt vásárolni a barátaid, vendégeid és a családod.

Kapcsolat

Mi Sem Vagyunk Mindenben
Tökéletesek, De Törekszünk Rá

Webáruházainkkal az E-kereskedelemben eltöltött évei alatt kaptunk néhány visszajelzést, ami alapján kijött a jobb oldali grafikon. Még nem tudunk 24 órában rendelkezésetekre állni, de bármi megtörténhet, még az is, hogy éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatot vezetünk be. Akárhogy is, mindenképpen értesítünk róla! 😉

Pontosság
Választék
Személyes Elérhetőség

Lépések Röviden

Válaszd Ki Az Alkalmat

Határozd Meg Milyen Eseményre Szeretnél Listát Készíteni

Szedd Össze Ajándékaid

Válassz Áruházunkból Vagy Küldj Linket Az Általad Talált Webáruházból

Megosztás A Vendégekkel

Ha Összeállítottad A Listád, Oszd Meg Vendégeiddel

Lazíts

Készülj Az Alkalomra, Míg Összedobják Ajándékaid. A Többi Megy Magától

Kikkel Találkozhatsz

József

Ajándékszállító

Bármilyen felmerülő kérdés esetén segít! Megbízható, szakszerű, precíz munkájával segít Téged az összes lépés folyamán. Ajándékaid időben és sérülésmentesen érkeznek. Szereti, ha munkáját egy nagy mosollyal díjazod.

Zsuzsa

Ajándékguru

Zsuzsa egy lelkes és segítőkész ügyfélszolgálatos, aki mindig készségesen áll rendelkezésre a vásárlók kérdéseivel és problémáival. Ő a cég arca az ügyfelek számára, és törekszik arra, hogy a lehető legjobb ügyfél élményt nyújtsa. Szakértő a termékeinkben és szolgáltatásainkban, így a vásárlók biztos lehetnek benne, hogy minden kérdésükre és problémájukra megfelelő választ kapnak. Zsuzsa törekszik a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb megoldásokra, hogy a vásárlók elégedettek legyenek és visszatérjenek a cégünkhöz.