Kosár

Röviden az oldalunkról

Röviden az oldalunkról

Mi ez a nászajándék nyilvántartás?   

Az univerzális nászajándék nyilvántartás egy olyan oldal, amely összegyűjti és bemutatja a házasulandó pár kívánságlistáját. Vagyis ez az  esküvői ajándékok nyilvántartása általában azokból a tárgyakból állnak, amelyeket az ifjú pár szeretne az új közös életükben használni. Ez megkönnyíti a vendégek helyzetét, mert könnyedén megvásárolhatják az ajándékokat erről a listáról, és mindent egy helyen lehet nyomon követni. Az Ajandekotazalkalomra oldalon regisztrálni lehet fizikai ajándékokat, élményeket és akár támogató utalványokat is. Itt az áruházban rá lehet keresni a termékekre, de ami ennél is fontosabb, hogy a világ bármely online áruházából kiválaszthatsz bármilyen terméket (természetesen a törvényes kereteken belül) majd ezeket a linkeket elküldheted nekünk, hogy feltegyük ezeket ide az áruházba és a vendégeitek ezek közül válogatva meg tudják vásárolni ezeket. Az általatok összeválogatott ajándékok listáját ezután megoszthatjátok a vendégeitekkel. Igy fogjátok elérni, hogy az esküvői ajándékozás élménye mindenki számára egyszerűbb, könnyebb és megfelelő legyen. Ráadásul az esküvői nyilvántartás megakadályozza, hogy vendégek duplán vásároljanak. Ez azt is jelenti, hogy igy igazán nincs ajándék visszaküldés! Ez az ajándék nyilvántartás tájékoztatja a vendégeket arról is, ha a megvásárolni kívánt ajándékot már megvásárolták, és lehetőségük van a saját költségvetésüknek megfelelő ajándékot választani a vásárláshoz.

Miért érdemes használni ezt az oldalt?

 • Minden egy helyen van  

  Ez egy univerzális nyilvántartás, és egyben egy olyan hely, ahol összegyűjthetitek az összes ajándékot, amit az esküvőtökre szeretnétek kapni. Legyen az fizikai ajándék, élmény, ajándékkártya, pénzajándék nászútra vagy egyéb dolgokra, azt mind egy helyen intézhetitek. Ez azt jelenti, hogy az ajándékozási lehetőségek változatosabbak, érdekesebbek és jól illeszkednek a házasulandó párok egyéniségéhez és lehetőségeikhez. Valóban tökéletesen összeválogatott válogatást hozhattok létre igy.  És ne felejtsétek, hogy az egész ajándékvásárlási periódus alatt lehetőségetek van módosítani, kicserélni és egyéb változtatásokat tenni az ajándék listával. Természetesen folyamatosan bővítjük az áruházban kiválasztható és megvásárolható termékek listáját, de ezért lehet, hogy nem lesz fent az, amit szeretnétek. A Te mit kívánsz oldalon bármit hozzáadhattok bármely webhelyről (akár az egész világról), és itt jelezhetitek a leírás mezőben, hogy a kiválasztott ajándék legyen a csoportos ajándékozás része, hogy több vendég is hozzájárulhasson.

 • Ütemezett időpont és ingyenes szállítás

  Az oldalunkon megvásárolt ajándékokat összevárjuk, hogy a megadott határidőig majd becsomagoljuk és egyben díjmentesen szállítjuk ki a megadott időpontba és a megadott helyszínre. Fontos itt megemlíteni, hogy van lehetőség az összekészített csomagokat tárolni nálunk az esküvőt követő 90 napig díjmentesen. Mert lehet, hogy egy hosszú nászútra mentek vagy még nem készült el a közös lakásotok. Bármi is legyen az indok 90 napig tároljuk biztonságos ráktárunkba.

 • Személyre szabott ajándék lista weboldal

  Az oldal azt is lehetővé teszi, hogy a lista létrehozásánál minden fontos információ megadható a vendégeknek. Adjatok hozzá egyedi borítóképet, mellékeljetek egy fényképet kettőtökről, és írjatok egy személyes üdvözlőlevelet az eseményetekről. Igy még személyesebbre lehet szabni az esküvői nyilvántartást, ezekkel az átgondolt képekkel és szövegekkel, közvetlenül tőletek a vendégeitekhez, akik biztosan szeretni fogják a személyes kapcsolatot, és hajlamosabbak lesznek arra, hogy hozzájáruljanak az esküvőtökhöz akár fizikai ajándékokkal akár pénzzel. Adjatok hozzá jegyzeteket az ajándékaitokhoz, hogy tudassátok a vendégeitekkel, miért különlegesek az egyes ajándékok. Még saját URL-je is lesz ennek az aloldalnak, amelyet megoszthattok a szeretteitekkel, a vendégeitekkel, hogy könnyen megtalálják a regisztrációs adatbázist.

 • Csoportos ajándékozás

  Az oldalunk lehetővé teszi, hogy a csoportos ajándékozási lehetőséget biztositani tudjátok a vendégeiteknek. A csoportos ajándékozási funkció lehetővé teszi, hogy a vendégek egy adott összeggel járuljanak hozzá egy drága, nagy értékű termékhez, vagyis, hogy együtt vegyetek meg egy ilyen ajándékot. Csak jeleznetek kell (akár egy emailben is) a csoportos ajándékozást a nyilvántartásotokban szereplő bármely ajándékhoz, beleértve a készpénzalapokat is. Innentől már a mi feladatunk, hogy levezessük ezt a feladatot igy már nincs további teendő a csoportos ajándékozással kapcsolatban. Természetesen, mint minden vásárlás esetében itt is kiállításra kerülnek a díjbekérők és amint összegyűlt a kiválasztott terméke teljes vételára ezután megvásárlásra kerül és erről elkészülnek a végleges számlák is. Csomagoljuk és a meghatározott időpontban és helyen leszállításra kerülnek a többi ajándékkal együtt.

 • Készpénzalapok azaz támogatói utalványok

  Az Ajandekotazalkalomra oldalon készpénzes alapot, azaz támogató utalványt állíthattok be abszolút bármire – a nászútatokra, egy új otthonra, egy felejthetetlen élményre, babatámogatásra stb. A nagyobb céloknál konkrét tételekre érdemes bontani (például egy csodálatos vacsora a nászút során) mert igy segít személyes kapcsolatot teremteni.

 • 10% esküvő utáni kedvezmény

  Kapjatok 10% esküvő utáni kedvezményt az összes fennmaradó nászajándékra, ami a nyilvántartásban marad az esküvő dátumától számított három hónapig. Mivel ez egy jelentős kedvezmény a javatokra, ezért valóban megéri minél több ajándékot hozzáadni az ajándék nyilvántartásotokhoz.

 • Garanciális ügyintézés

  Az oldalunk szolgáltatása még, hogy a nálunk megvásárolt ajándékok garanciáját mi intézzük. Nektek nem lesz rá gondotok és nem kell, hogy a számlát megpróbáljátok beszerezni a garancia érvényesítéséhez. Ezt mi intézzük, ha nálunk vásároltok. (kivéve a 3 országból beszerzett ajándékok esetében, ha nem megvalósítható a garancia érvényesítése)

 • Tanácsadó díjmentes igénybevétele

 • Minden házasulandó párnak különféle pénzügyi háttérrel rendelkező vendégei lesznek. Az oldalunkon keresztül és a szakértőnkkel segítünk meghatározni, hogy hány ajándékra lesz szükségetek az egyes árkategóriákban az esküvőn részt vevő vendégek száma alapján – így biztosan mindenki talál valamit a nyilvántartásban, amely megfelel a költségvetésének. Ez a támogatói program lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjetek egy ajándékozási és berendezési szakértőnkkel, aki azért van, hogy segítsen a pároknak az ajándék nyilvántartás felépítésének megkezdésében, a megfelelő mennyiségű ajándék kiválasztásában a megfelelő ár fekvésben, és megválaszolja az esetlegesen felmerülő további kérdéseket. Sőt igény esetén a tanácsadónk segít az otthonotok személyre szabásában és a dekorációs folyamatokat tervezési tanácsokkal. Ezenkívül a blog bejegyzéseinkkel egyszerű tippeket és trükköket adunk, hogy hogyan lehet megfelelő nyilvántartást készíteni kettőtök részére. Létrehozunk egy minta listát, ami alapján lehet, hogy már könnyebb lesz a saját listát összeállítani.

Röviden az oldalunkról

Hogyan működik az esküvői ajándék nyilvántartás?

 1. Házasság előtt álló párként össze kell állítanotok az esküvői nászajándék listátokat. Ha találtok az oldalunkon számotokra megfelelő terméket akkor innen, ha nem akkor a világ bármely webáruházából keressetek ajándéktárgyakat. Ezután ezeknek a kiválasztott ajándéktárgyaknak, használati eszközöknek vagy bútoroknak vagy bármi másnak a linkját elkülditek részünkre a Te mit kívánsz oldal kitöltésével.
 2. Miután hozzáadtátok az ajánlott számú ajándékokat különböző árfekvésben, és mi is feltettük az általatok külön elküldött termékek képét, leírását, árát (ez az ár tartalmazni fogja az esetleges szállítási díjat Magyarországra, vámot ÁFÁ-t) akkor ezután nyilvánosságra hozzátok ezt a listát úgy, hogy megosztjátok ennek az oldalnak az URL linkját. Ezt többféleképpen megoszthatjátok a vendégeitekkel: emailben külditek el, valamelyik social média felületen osztjátok meg, vagy csak egyszerűen szóban mondjátok el.
 3. A vendégeitek kiválasztják a nyilvántartásból azokat a nászajándékokat, amelyeket szeretnének megvenni nektek vagy azzal az összeggel támogatni a nászutatokat. Az igy lefoglalt és kifizetett termékeket, ajándékokat mi beszerezzük majd becsomagoljuk majd az ajándékokat közvetlenül az általatok megadott címre fogjuk egybe kiszállítani.  Természetesen a vendégek dönthetnek úgy is, hogy a saját maguk címére szállíttassák a csomagot, de ebben az esetben szolgáltatóként szállítási díjat számítunk fel.

Minden, amit a csoportos ajándékozásról tudni kell  

Az egyik nagyszerű funkciónk a csoportos ajándékozás – ahol barátaitok, munkatársaitok és családtagjaitok teljesen problémamentesen vásárolhatnak nektek esküvői ajándékokat. Minden esküvői ajándéklista egyedi, de fontos a lista többféle árkategóriajú ajándékot tartalmazzon. Egyes vendégek megengedhetik maguknak, hogy kinyissák a pénztárcájukat, mások pedig ilyen vagy olyan okból kissé kevesebb pénzzel indulnak neki az ajándék vásárlásnak. Ezt kell szem előtt tartani akkor, amikor ajándék elemeket adtok hozzá az esküvői nyilvántartásához. Mindig azt javasoljuk, hogy adjatok hozzá kisebb és nagyobb értékű tételeket, hogy minden költségvetésű vendég választani tudjon. De a drága ajándékokat sem kell kihagyni. Csak legyen csoportos ajándék!

Mi az a csoportos ajándékozás?

A csoportos ajándékozás mindenki számára előnyös lehetőség, akár a fiatal pár akár a vendégek számára is. Ez lehetővé teszi a számotokra, hogy bármilyen ajándékot válasszatok, bármilyen árkategóriában. Így a vendégek a költségvetésüknél maradnak, és annyit adnak bele a nagyobb ajándékba, amennyit akarnak. Mi elintézzük az összes feladatot a vendégek számára, így nincs szükség további ügyintézésre.

Miért használjam a csoportos ajándékozást?

Nos, mint ahogy mondtuk, ez a szolgáltatás teljesen hozzáférhetővé teszi az ajándéklista használatának az élményét minden költségvetési szinttel rendelkező számára. Ráadásul ez a lehetőség, növeli annak, az esélyét, hogy egy drága ajándéktárgy csoportos ajándékká tétele valójában növeli annak esélyét, hogy megkapjátok az ajándékot.

Mi számít csoportos ajándéknak?

Bármit, amit csak akartok! Tényleg, bármit. Lehet egy drága konyhagép, esetleg egy drága lakberendezési elem, de igazán bármi. Az oldalon próbálunk mi is ilyen elemeket feltenni, de ha ti is találtok bármit, amit szeretnétek akkor azt is csoportos ajándékba tehetitek. Általában a csoportos ajándékok a drágább kategóriába tartoznak, de itt az oldalunkon bármit csoportos ajándékká tehettek.

Hogyan kell csoportos ajándékot létrehozni?

Amikor ajándékot regisztráltok akkor bármelyik termékhez kérhetitek, hogy csoportos ajándékként jelenjen meg a listában.

Röviden az oldalunkról

Tanácsok még az oldal használatához

Ajándékot bőven!

A fiatal párok egyik legnagyobb kérdése az esküvői nyilvántartások működésével kapcsolatban az, hogy „mennyi ajándékot kell regisztrálnunk?” A könnyű válasz erre a kérdésre: „a határ a csillagos ég!” Most itt van a lehetőség arra, hogy pontosan azt kérjétek, amire mindig is vágytatok. Sok pár gyakran elköveti azt a hibát, hogy kevés vagy éppen túl sok ajándékot ír össze a listán. Egyes párok úgy vélik, hogy ha túl sok ajándék van a nyilvántartásban, akkor kapzsinak tűnhetnek, de ez nem így van. Az ajándékok mindig opcionálisak, ezért nem kell úgy éreznetek magatokat érezd úgy, amikor kiválasztjátok a regisztrációs ajándékokat.

Kérjetek, és meg fogjátok kapni

Az esküvői nyilvántartás akkor működik a legjobban, ha konkrétan meghatározzátok, hogy mit szeretnétek. Minél konkrétabban fogalmaztok a kívánt ajándékokról, annál nagyobb az esélyetek arra, hogy megkapjátok, amit kértek. Ne érezzétek kötelességeteknek, hogy olyan elemeket is felvegyetek a listára, amiket nem szeretnétek. Sok pár belekerül abba a csapdába, hogy olyan kis töltőanyagokat is tartalmaz, amelyeket nem feltétlenül akarnak.

Mi van, ha inkább a pénzt részesítitek előnyben?

Ha a vendégekről van szó, a pénz népszerű ajándékválasztás lesz. Az ajándék oldalunk segítségével pénzt kérhettek anélkül, hogy ténylegesen kérnétek. Például az oldal lehetővé teszi, hogy az emberek által adott pénzhez kijelölt felhasználásokat állítsatok be, például „hajókirándulás a nászúton” vagy „megtakarítás egy házhoz”. A vendégeid örömmel fogják tudni, hogy az általuk adott pénz egy adott célra megy el, és az oldalunk megkönnyíti számotokra a pénz kézhezvételét.