Kosár

Ajándékot az új családtagnak

Ünnepeljétek az új jövevényt a családban!

Akkor ehhez szerezzétek meg a megfelelő ajándékokat egy babaváró ajándéklistával.

Beszéljetek bármelyik új szülővel, és azt mondják nektek:

Az újszülötteknek sok új dologra van szükségük, és ez az ajándéklistával valóban összeadható. A baba-ajándéknyilvántartás nagyszerű módja annak, hogy minden szükséges dolgot megkapjon szeretteitől az újszülött.

A baba-ajándéknyilvántartás lehetővé teszik, hogy ugyanazon egy webáruházban a felsorolja a mindenféle felszerelést, ruhát, játékot, könyvet és minden egyéb babaszükségletet.

Az ajándék nyilvántartónk lehetővé teszi, hogy több különböző üzletből is összeállítsátok a különböző elemeket, így egy egyszerű, egy kattintásos élményt nyújt szeretteiteknek azoknak, akik megveszik az általatok megadott baba dolgokat.

Hozzáadás bármely üzletből

(Igen, tényleg!)

Tegyetek bármit bármilyen üzletből (nagy vagy kicsi) az univerzális baba-ajándéknyilvántartásodba.

Mitől univerzális egy baba-ajándéknyilvántartás?

Ezzel az ajándéknyilvántartással az újdonsült szülőként valóban azt kérhettek, amit akartok, mert bármilyen tárgyat hozzáadhatsz a világ bármely üzletéből – online és fizikai boltból egyaránt.

A határtalan lehetőség?

Az “Univerzális” ajándéknyilvántartás, amely választási lehetőséget ad nektek:

mindent egy helyen – könnyen kezelhető, a barátaitok és a családotok könnyen vásárolhatnak nektek, és biztosak lehetnek abban, hogy olyan ajándékot adnak, amelyet szívesen fogadtok.

A szülőként létrehozhattok egy pénzes Ajándékalapot is, hogy adományokat kapjatok a folyamatos szükségletekhez, például pelenkákhoz, nagyobb vásárlásokhoz,  babakocsihoz, vagy akár főiskolai alaphoz is.

Mi a menete az ajándéklista létrehozásának?

doboz-bal

1. Lépés. Adjatok hozzá könnyedén ajándékokat

Szeretnétek, ha szabadon választhatnátok bármilyen elemet, bárhonnan? Akkor jó helyen jártok. Nálunk bármit bárhonnan kinézhettek és kiválaszthattok és majd mi ezeket feltesszük az áruházba, hogy ezek megjelenjenek a ti ajándéklistátokban.

2. Lépés. A rendszerleíró adatbázis megosztása

Az univerzális baba-ajándéknyilvántartás a legjobb ajándékozási megoldás, amely mindenki számára előnyös: A szülők pontosan azt osztják meg, amit szeretnének kapni a gyermek részére, az ajándékozók pedig biztosan azt vásárolják meg a babának amire valóban szüksége van.

doboz-jobb

Miután létrehoztátok ezt az univerzális ajándéklistát, könnyen megoszthatjátok a barátaitokkal és családtagjaitokkal a testreszabott URL link megosztásával akár emailben vagy a közösségi média segítségével.